Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Taika on tehnyt ensimmäiset pennut keväällä 2008 M-08 KvaTäplän FIN38980/04 kanssa. Tässä hiukan juttua pennuista:

 

Huugo (KVA, Karh1)

Syksyllä -09 Hugelle kaadettin puolikymmentä hirveä haukkuun. Kokeista Avo1 80,5 ja Voi1 84p. Haukkutiheys keskimäärin yli 100 kert/min. Karhumetsällä erauspennun seuraamista yms...

Syksyllä -10 Huge haukkui loput ykköset ja sai kasvateista ensimmäisenä KVA-tittelin. Lokakuussa Janne ampui 98 kiloisen karhun Huugon haukusta . Tässä linkki työskentelytodistukseen. 

Syksyllä 2012 Janne pääsi ampumaan Huugolle toisen nallen ja tästä Huugo sai myös taipparin. Tässä linkki karhutaippariin. 

Syksyllä 2013 Huugon haukkuun kaatui yksi ja syksyllä 2014 kaksi lisää nallea lisää.

 

Tässä nallet vuosimallia 2010 ja 2012

 

  

Otso (MVA&KVA)

Syksyllä -09 Otsolle  kolme hirven kaatoa haukkuun + kaksi karhuhaukkua parityöskentelynä. Karhunkaatoa ei saatu, kun tuli toinen uros haukulle ja meni tappeluksi lääkärireissujen kera.  Huom. Otso on suorittanut Penakarhu diplomin 5 kk iässä. Syksyllä 2011 Otso haukkui loput ykköset ja tuli käyttövalioksi. Kesällä 2012 tuli näyttelystä kolmas Serti ja tätä myötä Muotovalion arvo. 

 

 

Rölli

Ei vielä koe startteja, mutta hirviä on kaadettu haukkuun jo ihan mukavasti. Haukkunut luonnonkarhua syksyllä 2012. 

 

Seita

Seita on ns. reppumiehen koira ja hirviä Seitalle on kaadettu paljon. Syksyllä 2012 Seitan haukkuun kaatui kuusi hirveä.

Nuorena 2009 Seitan haukkuun kaatui jo neljä hirveä. Osan olivat ampuneet passiin ja osan isäntä haukkuun.

 

Kata 

Kata sai hirvityöskentlyssä (12/2013) pahan piston kylkeensä ja siirtyi haukkumaan hirviä koirien taivaaseen. Pisto oli niin syvä, että tulehduasta ei saatu enään parantumaan. Omistaja oli Kataan tosi tyytyväinen ja sanoi, että jos vain jostain samanlaisen koiran saisi, niin heti ottaisi. Kata oli tehnyt tosi hienoja töitä ja olipa haukkunut luonnonkarhuakin. 

 

Saaga

Kts. Kennelin koirat 

 

 

 

 

 

 

©2019 Taikakairan kennel - suntuubi.com